Pepp!

Har äntligen börjat med min soppdiet!!!! Började igår!

Jag slutade idag

.......................

Det är nog inget för mig? Jag ger dock creds till dem som pallar med det!? Helt sjukt tråkigt bara. Då får jag fan äta gräs och motionera istället :P

Förlåt

Hej jag har en bloggsvacka. Kanske beror på all värme? Jag kanske inte sitter nog mycket vid datorn för att komma ihåg att skriva varje dag! (Lol!? Tror jag ens själv på det jag just sa?)

Värmen är iaf varm. Svetten dryper varje dag och man måste duscha typ 2 ggr per dag :P Stackars min hårfärg, den lär ju blekas rätt friskt. :(

Hm......ja jag har en svacka så just nu kommer jag inte på nåt mer att skriva.

Fel

Jolie fyller inte år 1/4!!! 1/7 Menade jag såklart :D

Nu lagar jag mat och ska snart på jobbet!

/a

Bi blu bli blabla - Jag har mitt eget språk

Äntligen är månaden snart slut! Dvs lönen kommer i dagarna. Känns skönt att äntligen få lite pengar då jag som vanligt levt över mina inkomster och måstat ta lite sparpengar hehe. Jag SKA skärpa mig! Nudlar och blodpudding är ju faktiskt gott. :)

Jao, tog en sovmorgon igen. Ställde väckaren på 9, men höhöhö trodde ni ja? Låg och myste med Alf som vanligt på morgonen. :) Han har börjat bli mycket mysigare, han stryker sig tillochmed mot saker nu, det gjorde han inte förr! Det komiska med honom är dock att han inte kan jama :D(stavas det jama? Ser konstigt ut...). Han öppnar munnen och trycker ut nåt försiktigt pip. Jag har nog aldrig hört ett Mjauu från honom. På tal om katter, så fyller Jolie år den 1/4 :) 4 år! Storflickan min :)



Spindeln i hemmet

Duktig som jag är ställde jag väckaren på 9 imorse! :) Tror ni jag tog mig upp? Njae....jag vaknade av att posten kom nu 11.45 :D Det blir så att dieten börjar imorgon då, men det är bra då får jag tid till att köpa min lilla shaker också.

Skulle gå på toa men kände mig lite lätt nude, så gick till tv-rummet och skulle hämta en tshirt som låg där. Jag tog den i famnen och bar in den till toan och la den på min toabänk(?). Uträttade mina behov, rensade även katternas låda. Sen till min fasa märker jag när jag sträcker mig efter min tshirt att det sitter en SJUKT stor och äcklig spindel på min tshirt!!! Tänk om jag hade tagit på mig den med spindeln på? Det hade slutat med att jag kunde skjuta spindelnät genom händerna, klättrandes på taket här hemma. Den fick dock dö med hjälp av en Chic-tidning :D Eller, den dog inte den föll ner och kröp in under badkaret, men jag fick in två rejäla smällar så jag tror den dör i sinomtid. MOHAHHAH!

Jag glömde ju berätta igår om min älskade häst! När vi var hos Elin och såg film så hade hon på sitt vardagsrumsbord en plasthäst! Jag satt och roade mig med den under hela filmen och irriterade mina medfilmtittare. Typ galloperade upp på Elins ben och slickade henne i ansiktet med hästens mule! Satt och strök den över manen när den var ledsen :( Jag tror jag har funnit en vän för livet <3. Och jag som trodde att jag aldrig skulle tycka om hästar, skenet bedrar! ;)

/a


Maruschka!

Hej där. Idag var jag och inhandlade min "mat". Nutrilett med choklad och jordgubbssmak. Imorgon ska jag förhoppningsvis börja detta och gruvar mig lite :P Måste dock inhandla en såndära shaker så jag slipper klumparna. 6 st portioner per dag ska jag äta.

Idag har jag varit med Elin på dagen och vi tog en fika på Lilla Lilla Bageriet på torget. En kycklingcurry macka blev det för mig med ananasjuice. Elin åt en smörgås med skinkröra och kaffe + ett vaniljhjärta. Sen satt vi och dividerade livet. Elin tyckte jag skulle utbilda mig till turistguide:P hehe, ja. Ni som känner mig, vad tror ni jag skulle passa som?

Åkte på jobbet och jobbade 5 timmar. Hade sjukt roligt, med två vikarier. Dessa två är ett par varav en jag känner sen tidigare. De är båda operasångare så jag får hålla min pipa tyst i sommar! :( Jag brukar alltid sjunga för mina pensionärer. "tryggareeeee kan ingen varaaaaaaaaaaaaaaaa än guds lillaaaaaa BLABLABLABLAAAAAAAAA".

Efter jobbet åkte jag en sväng till Elin där den andra Elin också befann sig! :) Vi snackade och åt några skumma tilltugg. Såg även på Kalle och Chokladfabriken! Mysig film. Älskar Wonka när han säger "You're Wierd":D

Yoggi

Hihi...igår blev jag så sjukt sugen på BnJ så jag tog bilen och körde till Statoil ca 22.00 :P Jag gick fram till frysen och märker att såklart finns ingen smak jag vill ha. :( Får lite panik och försöker komma fram till vad jag ska köpa istället och till slut så kommer jag fram till kassan. *BLIIP*  - Var det bra så? Ja, det är bra.
Jag kommer därifrån med en lättmjölk och en lättyoggi.... Jag undrar varför jag köpte det? Typ för att verka duktig och inte som nån himla snaskare på kvällskvisten? Beror det på att jag kände han som stod i kassan? Är ni fler som får typ ångest av att köpa gotta av samma person flera gånger?

Fick ett sms av Heffie nu på morgonen så vi ska träffas på en fika. Jag vet dock inte om jag ska börja med min diet idag eller imorgon, men jag ska då handla "maten" idag. 3 st smoothies per dag. Yay? :P Det är ett val jag gjort, och jag hoppas att jag kommer se resultat.

Idag är det tillbaka till jobbet. Imorgon ledig....sjukt skumt? Varit ledig sen i torsdags, jobbar måndagen, ledig igen? :P hehe jag klagar inte :)

/a

Ps. Jag har fått årets första myggbett, och det befinner sig på min vänsta hand!

Lycksele

Det blev att jag åkte hem ikväll. Jag hade för tråkigt för att stanna kvar. Nu har jag iaf datorn, tvn, katterna och mitt hem. Hade tänkt ut på hotellet men jag kände mig för ensam och emlig för det :( Ingen ville följa med och jag pallar fan inte gå dit själv.

Skriver mer sen när jag får inspiration

Hej!

Goddag. Idag har jag tagit en sovmorgon och steg upp ca 12.30. Jag hade trots allt druckit en 5-6 öl igår men konstigt nog kände jag mig inte ens onykter. Jag som brukar bli full efter 2 öl typ :D Kanske berodde på majoriteten seniorer som jag var omringad av. Man blir nog kanske onykter efter sitt umgänge. Jag låg och sov med Alf hela natten och höll om honom, det var supermysigt.

Efter en frukost på fil och mûsli(müsli?) och ett kokt ägg som var underkokt så jag höll på kräkas tog jag och mamma och föreberedde våra traditionella ost/skinksnurror. Elin du vet hur ofta de tillagas hemma hos mig :D De är iallafall supergoda och består av följande: Smördeg, en lagrad ost tex. Västerbottensost eller Krutrök, vindelrökt
(ett måste) skinka, salt och svartpeppar. Strimla skinkan och riv osten, lägg det fulla smördegen och rulla ihop. Skiva dem och lägg på en pllåt och in i ugnen i ca 10 minuter. Supergoda tilltugg som känns lyxiga till whiskeyn!

Nyss kom jag hem från Campingen där jag umgåts med min gamla vän Jenny. Hon och hennes karl Omar har just fått tvillingar, Alexander och William, som i veckan "fyllde" 8 veckor. De var söta men väldigt små. De skulle ta ett sånt här 4-generationskort idag och det blev väldigt fint! Vi får väl se det i tidningen i sinom tid. Vi åt en glass och snackade om livet. Hon bor i Övik och blev överlycklig när jag sa att jag eventuellt skulle flytta dit. :) En vän där iallafall, skönt.

Hade tänkt ta mig något att äta eftersom jag känner min mor. Vi ska grilla ikväll och jag antar att det inte blir före 18.30 om jag känner min familj rätt. Så jag håller på dö och hungrar snart ihjäl.

Jag skriver mer senare! :)

/a

Ps. Elin - märkte du en förbättring på styckesindelningen månne?

Mini-Stång

Vår mini version av midsommarstång är nu klädd! Björg har varit superduktig och byggt ett mästerverk med hjälp av Tuva. Tror Tuva gav upp efter ett tag dock för hon kom in och sa att hon ville ha russin! :)

Jag fick byta kläder :D Jag kände mig superfin men det var inte så bekvämt. Västen är lite för liten så jag får banta lite och kolla senare hur den passar! Jag har på mig västen än men nu är den öppen :) Skönt att kunna andas.

Nu står Björg i köket och rensar en öring som vi ska ha till middagen. Det blir nog gott. Mycket sill ska det bli och en och annan snaps kommer troligtvis slinka ner.

/a

Slips och Kavaj

Ni som känner mig vet att jag oftast brukar vilja vara uppklädd till saker! Idag känner jag mig fin med turkos slips och väst. Känns dock lite missanpassad här i Granö med pappa som har sin "finskjorta" och några randoms som inte brukar bry sig så mycket om klädsel mer hur man skyddar sig mot mygg. Maria kommer med största sannorlikhet kommentera min klädsel och påpeka att jag är för uppklädd. Det gjorde dom på nyår också. Jag hade kostym på mig och när jag var färdig sa de: Jaha, vart är du på väg, galamiddag? Vi får se hur deras reaktioner blir så får jag återkomma med det senare.

/a

Fynd

Haha jag dör! Jag hittade ett papper från ett utvecklingssamtal jag hade när jag var liten, ska försöka delge den här:

Utvecklingssamtal

Namn Andreas                                                                Datum 1/12 1997
Klass Åk 3                                                                        Vilka var med
                                                                                           Marianne (mamma)
                                                                                           Britten (lärare)
                                                                                           Andreas (duuh)

                                                        Vi har pratat om:

Andreas är en trevlig grabb.
Han arbetar bra och är väldigt ambitiös.
Men Andreas måste tänka på att inte bli arg för minsta lilla och sitta och tjura.
Andreas bör vårda sin handstil och inte slarva.


Bli arg och tjura!? Är det nåt jag kan?! Pfft.......

/a.

Ps. Tihi!

Glad Midsommar!

Jag förstår inte hur jag kan försova mig på en sån fin(?) dag som denna! Jag vaknade av att mamma var uppe i magasinet som är på ovanvåningen av huset. Redan då förstod jag att klockan var mer än den skulle. Jag hade ställt väckaren på 9.00 men vaknade typ 10.45! Jag tror jag måste byta väckningsignal annars så kommer jag försova mig oftare, jag stängde ju av väckaren i sömnen i tisdags också när jag skulle till frissan och försov mig.

Idag är det uppehåll än så länge - peppar peppar, men jag hoppas och ber att solen ska få titta fram så vi får en underbar dag:) Hur ser vädret ut i övriga Sverige? Skriv gärna en kommentar!

Vi är ca 10 st som ska fira tillsammans här hemma i byn och det brukar faktiskt inte finnas så mycket traditioner så vi får se vad som händer. Det som alltid sker är att vi klär vår lilla midsommarstång här hemma och så får den stå på bordet ute på gräsmattan där vi ska äta. Sen in på småtimmarna brukar vi alltid spela kubb och även börja spela en runda på vår egna minigolfbana men vara 10 personer och spela en runda som är på 15 hål tar väldigt lång tid, så vi brukar tillslut ge upp och gå isäng :)

Jag känner mig pluffsig idag efter allt godis som jag och matte åt igårkväll. Först åt jag massa godis själv, sen lite pistachnötter och sen när matte kom vid 00.30 så var vi så sugna så vi gjorde oss några smörgåsar. Jag hoppas att jag kommer mig i mina kläder till idag! :) Borde bantat några dagar i förväg för jag vet hur jävla snäva de här kläderna är.

Jag återkommer senare :)

/a

Home - but sweet? It remains to be seen.

Gjorde mitt arbetspass idag och åkte sedan hem för att packa det sista. Tryckte in katterna i bilen och åkte iväg mot min slutdestination för denna helg - Granö. Nu har jag varit här sedan ca 14.00 och inte gjort så mycket. Började med att ta en avslappnande öl med mamma och pappa på altanen och småsurra, sen så panikstädade mamma vidare för att snart skulle fler gäster knacka på dörren. Någon timma senare så kom Pelle och Björg och 2 random som jag verkligen inte minns vad dom hette. Knut? Kurt? Gunilla nåt? :P Jag brukar faktiskt vara bra på namn så jag skämms faktiskt lite. Jag kanske vågar fråga imorgon igen vad de hette, eller troligtvis kommer jag pinsamt ställa frågan till mamma eller pappa :D

Ca 19 åt vi middag. Mamma hade lagat lax i ugn med kokt potatis och en jättegod och fräsch sallad innehållande bland annat feta ost och jordgubbar! Mm det ni, det funkar faktiskt bättre än man kan tro. Efter det så hade jag bestämt med min syster att jag skulle slänga iväg ett samtal till henne och meddela att jag skulle komma förbi en sväng. Jag antog att de 2 glas öl som jag druckit kl 14 hade förbränts bort då så jag (chansade och) åkte dit för att träffa släktens nyaste lilla själ - Lillebror. Ja han har faktiskt inget namn än så det är stående i familjen att vi kallar honom för lillebror. När jag väl kom fram efter många om och men (jag lånade pappas bil som jag är sjukt ovan att köra så jag fick motorstopp ungefär 807 ggr sen så är den bara så sjukt annorlunda att köra jämfört med min gamm audi! <3 Gamla bettan är mig trogen, jag älskar henne) så parkerade jag på gården och steg fram emot huset. Jag fick se till min förvåning när jag gick förbi nästan en vallgrav att de håller på att plocka ner hela farstun för att bygga om den. Det som hör till detta är att farstun är i tegel och det är murat en grund som går ner djupt i jorden. Jag knackade på och gick in! Matte stod och höll Lillebror i famnen och Maria var nånstans(jag minns inte, typ toan). Han var så himla fin!!! Han var sjukt mycket mindre än jag trott han skulle vara, jag tror bara att jag glömt hur liten Tuva var när hon föddes, Lillebror var nämligen snäppet större än henne. Jag roade Tuva en stund medans Lillebror pep på i pappas famn. Sen kom Maria tebax och Lillebror ville äta :) Han åt i omgångar och sov på hennes mage/bröst :) Han var så söt där han låg i fosterställning med sina små ben ihopknycklade emot kroppen. Han hade en sjukt söt dress på sig som var turkos med bruna sniglar på! :D Helt underbart. Maria har underbar smak till bebisars klädisar.

Kom hem för ett tag sen och har smaskat i mig lite choklad. Så Olle, nu kommer jag få finnar då eller? :) Jag tror verkligen att det är en myt som folk bara fått för sig :D Men vad vet jag. Elin du är klok berätta nu för oss utan allmänbildning hur det egentligen funkar! :P Men Olle drick vidare på din oboy, jag tror inte att du dör av det. Om du inte dricker flera liter eller typ lägger dig ner i en pöl av oboy och drunknar självmant.....ja....."typ".;)

Kvällens fortsättning: Tragiskt nog så är det säsongsavslutning på SATC ikväll med tre avsnitt på raken som jag såklart ska se. Undrar när det börjar? 23.00 står det i tablån så jag får väl lita på det då :) Tråkigt att inte se sista avsnitten med dig Elin! :( Vi har sett de så många gånger och jag har sett på när du bölar skiten av dig på slutet av sista :D Det är jättefint slut på serien.:) I höst ska de börja spela in för SATC 2 filmen! Det ska bli sjukt spännande.

Nu måste jag avsluta detta orbajsande. Kanske jag skriver mer ikväll om jag inte blir för trött och går in till mitt hus och sussar med kissarna.

/a

Idag jobbet - Imorgon världen!

Hej. Idag har jag jobbat och varit duktig och kunde tillochmed flexa så jag slutade 20.20 istället för 21.00! Har precis duschat och ska ta det lugnt med en film ikväll. Har bara en fråga om det ens är någon som läser denna blogg. Hur ska man ta undan 50 ballonger? Ska jag spränga alla eller finns det nåt sätt att göra det lättare och mindre smärtsamt för öronen? :P


Imorgon ska nog jag och Frida ringa till Ms Wingerlis och konsultera ang Cambridge. Jag har kanske tänkt ge det en ny chans. Mitt försök förra gången var inte så lyckat då dessa shakes smakar som en blandning mellan salt, mjöl och typ...vatten/mjölk/whatever? Sammanfattning: Inget gott. + att det är massa random smaker. Det finns några "soppor" som ska ätas varm som tex: kycklingsoppa, tomatsoppa och tror det finns en annan också. Sen finns det milkshakes som jag tror kan ätas både varm och kall med bland annat smaker som: kakao, mint kakao, vanilj, banan, jordgubb osv. Får se hur detta går.

Kanske skriver mer sen!


Bättre få bra än massa konstiga - Quote Mr. O

Hej alla barn nu blir det barnprogram. Jag har feber och är almänt skadad i sinnet idag. Jag har inte mage att sjukanmäla mig så det blir att dra på clownansiktet imorgon. Tur jag jobbar med vettiga människor iallafall. Idag har jag inte gjort mycket. Surat på Jenny som klantig som hon är ringer dagen innan vårt passbyte på jobbet och säger att hon inte kan ta mitt pass så jag får ta det själv. Snällt som fan, I'll remember that! Stefan snäll som han är ställde dock upp med en dags varsel och tog min 5 timmar långa förmiddag så jag slapp den iallafall.

Kvällen avslutades på ett märkligt sätt med ett Frasse mål köpt av Hyllan på The Frazz. Gott var det. Så med flottiga fingrar skrivs detta inlägg^^

Nu kommer jag inte på mer att skriva, men ni som känner mig vet att jag är en nattuggla och skriver oftast på natten! Wait...00.20....det är väl mitt i natten;) Hehe.

Is it clean now!?

Jag är ju rolig. Jag är först och främst proffs på att skjuta upp allt tills det verkligen inte finns tid kvar till göromålet och även så denna dag. Dagen före dagen S. Studenden. Jag har lovat Markus och hans familj att dom ska få ha sin studentbjudning hos mig i min lägenhet då Elins lägenhet kändes liten för ca 15 personer. Till saken hör att jag hade ju självklart tänkt städa lite och få det respektabelt för mina gäster imorgon och idag när jag var ledig var målet att jag skulle göra bort detta. Börjar bra med att jag går isäng ca 06.30 imorse vilket innebar att jag sov rätt länge, ca 13. Steg upp och bara degade pga en smygande baksmälla som ändå fanns  hos mig. Ser tv, klockan närmar sig 15, jag lagar lite krubb och käkar framför datorn. Sen försvinner tiden! Oj, nu går Sex and the City sången på tv! Det innebär alltså att klockan är 23! SKIT! Ja, men jag ska bara se det sen så ska jag städa tänker jag. Jag tittar klart på tv, går av någon anledning tillbaka till min dator och sätter mig där. Småsneglar på Navy CIS som går på tvn och sitter och spelar mitt nyfunna spel Runes of Magic. Poff - Vad är klockan? 00.42. HELVETE! Panikstänger ner tv:n och tar på mig mitt headset och sätter på lite musik. Städar undan och diskar undan i köket. Toan tog jag faktiskt imorse. Nu har jag bara kvar imorgon att: Bädda, damsuga och allmänt piffa lite till sen känner jag mig nöjd! Nu är det dags för bloggaren att sova innan han ska stiga upp. Börjar nämligen jobba kl 07.30 också....inte bra, men jag tror jag överlever :)

Ring Ring

HOST HOST.
-Hallå?
-Hej, vad gör du?
-Nä inget alls.
-Du låg väl inte och sov?(kl just slagit 12.57)
-Närå det gör jag inte.
.....samtalet forskrider

Varför säger man alltid att man är vaken när man blir väckt? :D

Planer för dagen:

0

Skönt tycker jag.

Återkommer

Haiii-A

Kväll fylld av Kung fu i det feta stuket. Dvs inte bara allt godis och dylikt som slank ner under kvällen, men vi såg den omtalade Kungfu Panda och jag var den enda som sett den tidigare. Före det så var vi på diverse äventyr för att blandannat köpa Glass, Ben & Jerrys' Half Baked fick det bli för mig och jag bjöd på en pinnglass åt Markus. Sen fick jag ett infall att köpa lite godis så vi åkte till en kiosk och inhandlade det. Efter det hämtade vi upp Markus tjej och bestämde oss för att hyra film! Jag körde en liten rolig omväg och höll på bli påkörd av nån galen mopedist på vägen till Ica. Väl på affären så inhandlades lite mer snask, av Dessan och Elin och jag höll såklart på att glömma bort att jag hade bokat filmen väl när vi stod i kassan.

Nu har alla gått och jag sitter här vid datorn. Har precis sett på Project Runway och SaTC i vanlig ordning! Älskar denna säsong av Project Runway, det är sjukt talangfulla designers som är med iår. Ribban höjs varje år och det märks verkligen. Jag börjar mer och mer tänka på om jag skulle kombinera min potentiella frisörutbildning med Makeup och Stylist också för jag tror jag skulle va jävligt duktig på det. Måste bara våga ta tag i mina drömmar först och våga inse att jag har potentialen och sen helt enkelt bara våga genomföra mina planer.


Politik är farligt

Jag stötte än en gång på en geting i min lägenhet idag. Jag tog till flykten och fick vara rädd en stund sen gav jag mig in i striden som gällde livet eller döden (av getingen dvs). Tillslut fann jag den djävulen i hallen där han hade krypit under mina skohyllor och Jolie stod som ett rovdjur och väntade på att den skulle komma ut. Jag lyckades tillslut dräpa den med ett väldigt dödligt vapen - Ett kuvert ang Eu-valet från Socialdemokraterna. Den som säger att politik är bra för oss ljuger, det är en dödlig sak som man ska vara försiktig med!

Over and out

Summer has arrived

Tro det eller ej - sommaren har även kommit till oss i Norrland.
Norrland, vad är det för nåt ställe?  Pfft....

Jag har iallafall bestämt mig att en flytt kommer ske inom en snar framtid. Det enda problemet är att jag inte har något boende eller jobb ännu. Om jag hittar dessa så kommer det gå fort det är en sak som är säker. Jag sitter dock i funderingarna att kanske utbildning borde vara bättre än jobb i dessa tider. Jag binder upp mig ( på ett bra sätt ) och stannar säkert i flera år pga utbildningen och behöver aldrig oroa mig. Om jag däremot skulle jobba och kanske få en provanställning på något ställe, så är jag ju aldrig säker på den närmaste framtiden. Kollar upp massor av potentiella utbildningar som verkar lockande och kan erkänna att det finns en del som får mig att vilja flytta helst imorgon om inte tidigare.

Jag måste sova.

RSS 2.0